"Volg ons op onze diverse social kanalen.
Fantastisch om in contact te komen met onze number one fans!"
women's sailing champions league 2022

Champions League – Europa in!

De voetbalclubs hebben allemaal dat ene grote doel: Europa in! En dan bij voorkeur de Champions League uiteraard. De juiste spelers aantrekken in een oververhitte transfermarkt: je kent het wel! Gelukkig kunnen wij dankzij BPD een topper ‘inhuren’ voor onze rentree in Europa!

Volgende week is de Women’s Sailing Champions League in Lausanne, Zwitserland. Maar liefst 24 teams uit 10 verschillende landen doen er mee! Ook wij zijn er bij! En met wat voor een team! De vaste teamgenoten Rikst en Fettje worden vergezeld door niemand minder dan Marieke Poulie en voor de gelegenheid wordt Rinke van der Veen als ‘huurling’ ingevlogen vanaf WV Braassemermeer!

Schiphol speelt een iets te belangrijke rol in de voorbereiding: niet alleen moesten we een van de geplande trainingen schrappen omdat Marieke met de trein naar London moest ipv te vliegen, ook zijn onze vluchten naar Zwitserland gecanceld. Dus dat wordt rijden volgende week. En trainen: ach, is dat echt nodig dan?! We hebben gelukkig nog een keer kunnen trainen samen, dus we gaan er gewoon voor volgende week!

De Sailing Champions League is de Europese clubcompetitie van de nationale Eredivisies. Wij houden van dit format! Korte, alles of niets wedstrijden in identieke boten met daarnaast de gezelligheid op de kant met de andere teams. En bovenal: geen gesleep met boten, want die worden aangeleverd door de organisatie! Niet voor niets maken wij ons als team er hard voor om het in Nederland weer op gang te krijgen. Doe vooral ook mee 29&30 oktober in Muiden!

Belangrijke links: (en natuurlijk onze facebook en instragram: shesailsnl)

Resultaten
Tracking
Live streaming:
Zaterdag
Zondag
Drone (ook op donderdag en vrijdag al beelden)
Foto’s

Trackback van jouw site.

Powered by
  • Bergans Logo.svg
  • Bsbp
  • Knzrv
  • BPD

Latest video

Gaaf die Eredivisie!

Sponsor middag Famed