"Volg ons op onze diverse social kanalen.
Fantastisch om in contact te komen met onze number one fans!"

2 baby’s en een huis

Begin 2019 blijkt dat de Eredivisie niet doorgaat in de vorm van voorheen. What to do?! Daar hebben we wat op gevonden: hoogtepunten van 2019: iedereen afgestudeerd, een volledige renovatie van een school tot woonhuis en niet 1 maar 2 She Sails baby’s: je moet wat 😉

Timing is alles

Alle gekheid op een stokje: wat een bijzonder jaar op persoonlijk vlak van onze teamleden! Zeiltechnisch: er was geen betere timing mogelijk, want het seizoen bleek al snel in duigen te vallen aangezien de Eredivisie maar uit 1 event ging bestaan en we voor deelname aan eenheidsklasse events afhankelijk waren van de beschikbaarheid van andermans boot. We hebben er uitgehaald wat er in zat met de VUR (Stellendam), de Helga Cup in Hamburg, de Eredivisie in Muiden en het NK op de Braassem.

Mokumse meisjes

De afgelopen jaren hebben we gevaren onder de vlag van de IYCA. Ze hebben ons de kans gegeven om deel te nemen aan de Eredivisie Zeilen en vele andere events. Dit heeft ons als team in laten zien hoe goed de J/70 bij ons past. Vanaf nu gaan we daarom verder onder de vlag van de KNZ&RV: hun vloot is uitgebreid naar zes J/70’s en daarvoor zijn wij benaderd om ons aan te sluiten bij de vereniging uit Muiden. Geen onzekerheid meer over de beschikbaarheid van een boot voor evenementen en uren kunnen maken wanneer we willen samen met andere J/70 zeilers: an offer we can’t refuse!

Amsterdam, dank voor de fantastische steun van de afgelopen jaren! Hopelijk hebben we jullie mogen inspireren en hey, zo ver weg zijn we nu ook weer niet ;).

Save the date

Vanaf dit weekend gaan we weer het water op, het eerste Eredivisie evenement staat dit jaar al vroeg op de agenda: 13 tm 15 maart op de Braassem: een van de beste plekken om dit mooie format van dichtbij te volgen, dus blok die agenda vast en dan zien we jullie dan!

Ben jij fan? Dit jaar organiseren we voor de “Club van 100” een zeilmiddag in de J/70 met uiteraard een hapje en een drankje.
Klik hier voor meer info

Trackback van jouw site.

Powered by
  • Bergans Logo.svg
  • Bsbp
  • Knzrv
  • BPD

Latest video

Gaaf die Eredivisie!

Sponsor middag Famed